De drijvende kracht achter L'uva Wijnen is Eric de Volder. Eric is sinds zijn 17e werkzaam in de horeca en heeft vanuit daar een enorme liefde ontwikkeld voor wijn. Tevens heeft hij bij een van de grootste wijnimporteurs van Nederland gewerkt en vanuit daar de nodige kennis bij de liefde gevoegd om nu zijn droom waar te maken: het mogen voeren van een wijnbar en wijnwinkel.

"Waarom proeven mensen groene appel? Het zijn toch alleen maar druiven? Hoezo past deze wijn niet bij dat gerecht? Met al deze vragen kan ik je helpen.  Met al mijn kennis en ervaring op zak wil ik jullie laten zien en ervaren hoe mooi de wijnwereld is."

Horecaondernemer?
Op zoek naar nieuwe wijnen? Bel me even op dan maken we snel een afspraak om het een en ander te proeven. 

Een training voor je personeel? Ook daar kan ik je mee vooruit helpen. Aangezien ik zelf in de horeca gewerkt heb kan ik een leuke en leerzame training organiseren waardoor de wijnverkoop enorm vooruit gaat. Samen kijken we naar een passend moment voor deze training om het complete personeel een gedegen kennis mee te geven over de bij u geschonken wijnen. 

Gespecialiseerd in wijnproeverijen

Wijnproeverijen zijn compleet naar wens in te vullen. Om een idee te geven van eventuele mogelijkheden staan er onder het kopje wijnproeverijen 3 voorbeelden. 

Bel of stuur een mailtje om samen te kijken naar de wensen. 

Menukaart

Neem hier een kijkje in onze menukaart!

Service

In een straal van 10 km rondom Son en Breugel bezorgen we vanaf 18 flessen geheel gratis aan huis!

Wijnproeverijen zijn compleet naar wens in te vullen. Om een idee te geven van eventuele mogelijkheden staan er onder het kopje wijnproeverijen 3 voorbeelden. 

Bel of stuur een mailtje om samen te kijken naar de wensen. 

Neem hier een kijkje in onze menukaart!

In een straal van 10 km rondom Son en Breugel bezorgen we vanaf 18 flessen geheel gratis aan huis!

Recensies

L'uva Wijnen verrast je met bijzondere wijnen. Met Eric's kennis over wijnen leer je de wijn en het wijnhuis kennen waardoor je deze nog beter kunt introduceren bij gasten. Top!

Tom van Nunen